NOFAD logo

Annie Lennox - The Annie Lennox Collection - promo (21. 3. 2009.), 16.03.2009.

Annie Lennox je prvi puta u 26 godina karijere odabrala 14 pjesama iz svoje solo karijere i u ožujku ih objavila na albumu The Annie Lennox Collection.
Da bi izdanje bilo što bogatije, pripremila je i dvije nove pjesme: obradu Asha - Shining Light i novu pjesmu Pattern Of My Life koju je napisao Tom Chaplin, frontman grupe Keane.
Izdanje će biti dostupno i u deluxe verziji s dodatnim DVD-om koji će uz spotove pjesama s CD-a sadržavati mnoge audio-video i biografske dodatke.

Annie Lennox je s duom Eurythmics prodala 66 milijuna albuma, a u samostalnoj karijeri 14 milijuna. Prije aktualnog 'Songs Of Mass Destruction', objavila je tri samostalna albuma: Diva (1992.), Medusa (1995.) i Bare (2003.). Sa Daveom Stewartom, kao članica dua Eurythmics, Annie je u razdoblju od početka osamdesetih do početka devedesetih godina prošlog stoljeća postigla ogromne uspjehe i zasluženu svjetsku slavu.
Eurythmics su objavili devet uspješnih studijskih albuma i nekoliko različitih Best Of kompilacija. Uvijek neobična, rijetko je pristajala na kompromise. Njegujući poseban vokalni izričaj, upotpunjen sjajnim skladateljskim dosezima (što samostalnim, što sa Stewartom), Annie Lennox ostala je zapamćena po originalnosti i iskrenosti koja se provlači kroz gotovo sve njene pjesme.

Treba svakako spomenuti da je Annie također cijenjena i po svojem humanitarnom radu, a između mnogih njenih akcija za poštivanje ljudskih prava i toleranciju, očuvanje prirode i zaštitu životinja, posebno pasa, ističu se angažmani u udrugama Greenpeace i Amnesty International.

Promocija kompilacije The Annie Lennox Collection održat će se ovu subotu, 21. 3. 2009. od 23-01h u sklopu programa Night of Faith and Devotion.

Više o samom izdanju pogledajte na stranicama Menarta.

The nofad.info code and design is copyright © 2003-2019 Studio Cro-design. www.cro-design.com