NOFAD logo

Covenant u Aquariusu, u petak, 9. 4. 2010., 25.02.2010.

Catalyst Infection i renomirana modna marka DIESEL s velikim oduševljenjem predstavljaju koncert Covenanta – najpopularnijih predstavnika današnje svjetske futurepop scene. Originalni zvuk koji svoje korijene vuče iz klasičnog electropop izričaja, ali i Electro Body Music te industrial voda, ovaj bend njeguje već gotovo dva desetljeća.

Jedan od koncertno najaktivnijih sastava spomenute scene redovito generira nezaboravne spektakle koje, posebice u zemljama zapadne Europe, posjećuju gomile vjernih fanova. Covenant su oduvijek bili zanimljivi štovateljima poznatih i kultnih imena poput Depeche Mode, Kraftwerk, Human League, OMD, Pet Shop Boys, Duran Duran, a-ha, Yello i New Order, a u novije vrijeme sve više fanova autora kao što su Moby, Royksopp, Paul Van Dyk, Air i Ladytron u svojoj kolekciji imaju izdanja švedskih pop majstora Covenant te posjećuju njihove koncerte.

Nadolazeći, sedmi studijski album, Modern Ruin, sudeći prema dosadašnjim kritikama, predstavlja još jedno odlično elektronsko izdanje s mnogim hitovima koji će se ponovo vrtjeti u klubovima diljem Europe i svijeta.

Navedeni koncert će se održati u sklopu tekuće Modern Ruin turneje i to u ekskluzivnom ambijentu zagrebačkog kluba Aquarius, u petak 09.04.2010. Sve dodatne informacije (poput cijene ulaznice, pretprodajnih mjesta, satnice i sl.) biti će objavljene naknadno. Važno je napomenuti da je ovaj događaj podržan od strane organizacija Elektronski Zvuk i CRO EBM.

Isto tako, na sljedećem linku možete vidjeti spot za jednu od najpoznatijih MTV pjesama Covenanta – Bullet, kao i video za kultnu pjesmu Call The Ships To Port. Također, u nastavku je priložen i link za video trailer koji sadrži najavu za aktualno DVD izdanje In Transit, koje je nastalo za vrijeme promocije predzadnjeg albuma Skyshaper.

Isječci navedenih pjesama izvedenih uživo su dostupni i ovdje: Call The Ships To Port, Bullet i Der Leiermann.

Covenant

The nofad.info code and design is copyright © 2003-2019 Studio Cro-design. www.cro-design.com