NOFAD logo

Queen: Forever - promo, 18.12.2014.

Nakon dugo vremena Queen su izdali Queen Forever, kompilaciju na kojoj se nalazi 20 pjesama među kojima su i tri pjeseme s vokalima Freddie Mercurya koje do sada nisu nikad objavljene. Jedna od te tri pjesme je i duet s Michael Jacksonom There Must Be More To Life Than This, a na kompilaciji se nalaze i ponovno remasterirani klasici čijom produkcijom se bavio William Orbit. Odabirom pjesama za standardno i deluxe izdanje bavili su se Brian May i Roger Taylor. Prema njihovim riječima, ova kompilacija nije "Greatest Hits" izdanje, već najbolji prikaz razvoja zvuka i rada skupine.

Budući je ovo izdanje puno laganijih pjesama, ovoga puta nećemo preslušati cijelo izdanje nego ćemo u sat vremena napraviti svojevrsni presijek njihove (best of) njihove karijere u koji ćemo uključiti nove pjesme koje se pojavljuju na ovom izdanju.

Satnica je standardna: 23h do ponoći slušamo Queen. Nakon toga jednom fanu grupe Queen poklonimo novi CD "Forever" (Universal Music Hrvatska) te nakon toga nastavljamo sa standardnim Night of Faith and Devotion programom.

Upad u klub je besplatan od 23h do ponoći, a u isto vrijeme je na šanku happy hour. :)

Vidimo se u subotu u Jabuci!


Queen - Forever

The nofad.info code and design is copyright © 2003-2019 Studio Cro-design. www.cro-design.com