NOFAD logo

Stonesi ponovo u Hrvatskoj!, 29.11.2005.

Najveći rock bend na svijetu odlučio je ponovo uvrstiti Zagreb u listu gradova koje će obići velika svjetska "A Bigger Bang" turneja. Na press konferenciji upravo održanoj u Americi Mick Jagger, Charlie Watts, Keith Richard i Ron Wood najavili su europski dio turneje koja će započeti 27. svibnja u Barceloni, a završiti 29. kolovoza u Cardiffu (Wales). Turneja na najvećim europskim stadionima i arenama obuhvaća više od dvadeset zemalja i ukupno preko 30 koncerata.

Iako još nije potvrđeno gdje će Stonesi svirati kada po treći put posjete Zagreb, izvjesno je da će to biti 6. srpnja. Karte će se, za većinu europskih koncerata naći u prodaji već od idućeg tjedna, a bend najavljuje kako će ih biti moguće kupiti po različitim cijenama koje će u prosjeku biti oko 75 eura.

Rolling Stonesi će u Europu i Zagreb stići u naponu snage koju su dokazali rasprodanim koncertima na turneji u SAD-u. Nastupe benda, koji je (tvrde kritičari) na novom albumu i turneji ponovo dosegao visoke kriterije postavljene u njihovim najslavnijim danima s kraja šezdesetih i početka sedamdesetih, svi opisuju kao neponovljivo iskustvo koje nikoga ne može ostaviti ravnodušnim.

U međuvremenu su objavili i posebno izdanje novog albuma 'A Bigger Bang' kojeg nastavljaju promovirati novim singlom i spotom za pjesmu 'Rain Fall Down'.

Više o turneji pročitajte na službenoj stranici benda: www.rollingstones.com.

The nofad.info code and design is copyright © 2003-2019 Studio Cro-design. www.cro-design.com