NOFAD logo

DM - Recording The Angel, 24.04.2006.

DM-RTA-logo

Depeche Mode s ponosom najavljuje početak uzbudljive suradnje s tvrtkom Live Here Now s kojom će snimiti 50 koncerata u okviru svoje trenutačne svjetske turneje te će ih potom izdati kao ograničeno izdanje na CD-u ili će omogućiti njihovo digitalno preuzimanje.

Snimanje će započeti u amfiteatru Shoreline u Kaliforniji, gdje bend održava koncert 27. travnja. Nakon brojnih koncerata po Sjedinjenim Državama, Depeche Mode vraća se u Europu gdje će tijekom ljeta održati niz koncerata na stadionima i sudjelovati na festivalima.

Svaki će koncert biti snimljen i smiksan tako da se stvori jedinstven visokokvalitetni suvenir koji će vjerno dočarati energiju i atmosferu na koncertima uživo legendarnog benda Depeche Mode. Dvostruki CD bit će upakiran u luksuzno umjetničko izdanje na kojemu će se nalaziti nove i ekskluzivne fotografije Antona Corbijna te će biti dostupno ograničeno vrijeme.

Depeche Mode jedan su od najutjecajnijih i najinovativnijih bendova u posljednjih 25 godina. Tijekom svoje svjetske turneje "Touring The Angel" 2005/6 svirat će pred više od dva i po milijuna ljudi u 31 državi. Njihov novi album "Playing the Angel", izdan u listopadu prošle godine, postao je broj 1 u šesnaest država te je u svijetu prodan u dva milijuna primjeraka.

CD-ove i preuzimanja koncerata uživo u SAD-u trenutno možete naručiti na web-stranici benda, na adresi depechemodelive.com. Europski koncerti uskoro će biti dostupni za kupnju.

DM-RTA-logo

The nofad.info code and design is copyright © 2003-2019 Studio Cro-design. www.cro-design.com