NOFAD logo

Madonna party (24. 6. 2006.), 23.06.2006.

U GK Jabuka ove će se subote održati Madonna party. Povod partyje je izlazak novog Madoninog CD+DVD-a pod nazivom I'm Going To Tell You A Secret.

Tim izdanjem Madonna je ujedno objedinila svoj prvi live CD i DVD s dugo iščekivanim dokumentarcem koji je do sada bio emitiran isključivo na televizijama koje su za to imale ekskluzivno dopuštenje.

Dvosatni dokumentarac režirao je Jonasa Akerlunda. Snimljen je 2004. godine za vrijeme svjetske turneje Re-Invention i prikazuje atmosferu i događaje prije i nakon koncerata te Madonin odnos s njenom obitelji, plesačima, publikom, svađe s mužem, opijanja po pubovima, itd. Dokumentarac je popraćen 16 minutnim snimkama s turneje koje nikad prije nisu bile službeno objavljene. Kao gost za vrijeme koncerta u Dublinu pojavljuje se Iggy Pop.

Na njenom prvom live CD-u nalazi se 14 pjesama, također, snimljenih tijekom turneje Re-Invention koje ćete u cjelosti moći poslušati između 23h i ponoći.

Get Together biti će 3. singl skinut s albuma Confessions On A Dance Floor. Službena objava najavljena je za 24. lipnja, a do tada uživajte u sažetku DVD-a.

Subotnji program između ponoći i jedan popunit ćemo Madoninim najvećim hitovima. Nakon toga nastavit ćemo s ostalim hitovima iz osamdesetih.

Želim vam dobar provod!
Vidimo se!

Madonna_party

The nofad.info code and design is copyright © 2003-2019 Studio Cro-design. www.cro-design.com