NOFAD logo

R.E.M. party (16. 9. 2006.), 12.09.2006.

Ove subote na rasporedu imamo R.E.M. party. Party se održava povodom izlaska njihove nove kompilacije pod imenom And I Feel Fine...The Best Of The I.R.S. Years 1982-1987.

Kako i sam naslov govori, kompilacija nam donosi najbolje iz najranijih dana karijere skupine R.E.M. Izdanje čeka fanove od 11. rujna u CD shopovima, a dostupno je u 2 verzije, uz posebno izdanje na DVD-u.

Ideja za oba izdanja došla je od strane benda čiji su svi članovi sudjelovali u njihovu stvaranju. Prva verzija izdanja je klasična best of kompilacija od čak 21 skladbe koje su obilježile prvu fazu diskografske aktivnost jedne od najpopularnijih rock grupa svih vremena. Tako se tu mjesta našlo za sjajne "The One I Love", "Radio Free Europe", "Finest Worksong" i "It's The End Of The World As We Know It (And I Feel Fine)", sve odreda mega hitove i skladbe koje su bandu otvorile vrata fenomenalne karijere koja je uslijedila.

Druga verzija, uz spomenutu best of varijantu, donosi i bonus CD s 21 skladbom, no ovoga je puta riječ o raritetima, teško dostupnim snimkama, neobjavljenim remixevima i live snimkama nekih od najvećih R.E.M. klasika. Svaki od orginalnih članova benda odabrao je svoje favorite u moru rariteta te svaka skladba ima i posebne pisane opaske čiji su autori sami članovi R.E.M.-a. Na ovom izdanju nalazi se čak 10 do sada neobjavljenih snimaka.

Trilogiju izdanja upotpunjuje i sjajan DVD "When the light is mine...The Best Of The The I.R.S. Years 1982-1987 Video Collection" čiju projekciju nažalost nećemo moći pogledati (nisam ga uspio dobaviti od distributera). Na njemu se nalazi rana faza karijere predstavljena kroz više od 2 sata video materijala koji uključuje svih 11 video spotova snimljenih u tom razdoblju, kao i prije neobjavljene snimke s TV nastupa, filmske isječke i interviewe. Posebna zanimljivost: čak više od pola sata materijala na ovom DVD izdanju nikada do sada nije objavljeno niti na jednom formatu.

U zvucima R.E.M.-a moći ćete uživati do 01h, a nakon toga se nastavlja program Night of Faith and Devotion.

Vidimo se!

REM_party

The nofad.info code and design is copyright © 2003-2019 Studio Cro-design. www.cro-design.com