NOFAD logo

DEPECHE MODE maraton 4 (28. 9. 2006.), 20.09.2006.

343 dana nakon Depeche Mode maratona 3, u četvrtak, 28. 9. 2006., DJ Fuki u GK Jabuka (Jabukovac 28) organizira (sad već polako legendarni) Depeche Mode maraton 4.

Povod maratona (nije da nam treba, ali dobro ;-) ) bit će izlazak njihovog novog DVD-a Touring The Angel: Live in Milan koji bi se u dućanima trebao pojaviti u ponedjeljak, 25. rujna.

Special Edition DVD pakiranje sadrži 2 DVD-a i 1 live audio CD sniman 18. i 19. veljače u milanskom Fila Forum.
Prvi DVD sadrži preko 20 live pjesama među kojima i Precious, A Pain That I'm Used To, Suffer Well i John The Revelator, a također i stare hitove poput Just Can't Get Enough, I Feel You, Enjoy The Silence i mnoge druge.
Na drugom DVD-u možete pronaći mnogo ekskluzivnih dodataka uključujući dvije live bonus pjesme (A Question of Lust i Damaged People), a također i 20 minutni dokumentarac u režiji Anton Corbijna koji je (između ostaloga) režirao spot Suffer Well te osmislio i kreirao 6 ekrana koji se pojavljuju na bini tijekom turneje.
Audio CD sadrži preko 30 minuta live pjesama s koncerta.

Projekcija DVD-a počine točno u 23h pa vam savjetujem da u klub dođete na vrijeme, jer odgledati koncert od početka do kraja u društvu DM fanova skoro je jednako iskustvu prisustvovanja koncertu, a onima koji su bili na barem jednom od koncerata sa zadnje turneje garantiram da će im se probudit isti osjećaji koji su im se probudili na koncertu. :)

Nakon projekcije koncerta održat će se nagradna igra (kojoj je sponzor Dallas Records) u kojoj će sudjelovati svi koji su na ulazu kupili kartu (nemojte bacati odrezak od karte, jer će možda vaš serijski broj biti dobitan).

Nakon što podijelimo sve nagrade, do 4 ujutro (tj. dok klub radi) moći ćete uživati isključivo u glazbi Depeche Modea po izboru DJ Fukija.

Jedva čekam da se svi skupa vidimo u četvrtak i uživamo u zvukovima (i slici) Depeche Modea!

DM_maraton_3

The nofad.info code and design is copyright © 2003-2019 Studio Cro-design. www.cro-design.com