NOFAD logo

Natko | 25.05.2017. 11:51

Ispada da imam kartu viška za Munchen 09.06.2017. Front of stage 1. Vjerojatno putujem autom dan prije i vraćam se dan iza koncerta. Ima li zainteresiranih jabučarki/jabučara?

??? | 28.04.2016. 20:51


Ima nofad jos subotom u jabuci? Na fejsu je samo discorrosion i neki drugi

nL2qqN59 | 10.02.2016. 15:34 | OZNgHmGEev


I bought mine from CC Crain. It has a solar panel, will run on baeetrits, electrictity or crank -up poweer. It has a built in LED lite on a long cord. A couple yrs. ago after a big storm here in western KY. I put it to use. Has Am, FM and short wave. Runs around $100.00. http://cuzqyayqfj.com [url=http://ehgiyu.com]ehgiyu[/url] [link=http://ycbfxbv.com]ycbfxbv[/link]

RMznTIWBF | 03.02.2016. 02:21 | EKcRV5a05xfW


Mighty useful. Make no mistake, I aprcapiete it.

fadh | 05.12.2015. 21:02


Jel to opet emil veceras, sms deutsch?

Rocky | 07.11.2013. 12:16


Fuki,prestani ta elektronska sranja puštati i počni slušati šta ti publika govori,ti si tu zbog nas i mi smo te napravili tako da prestani biti napuhnuti seronja jer gore nitko ne dolazi zbog tebe,osvijesti to

kmet | 13.05.2013. 15:10


Jiha, u čemtvrtak Depeche party. Kad im je već kilav album i kad su sjebali Halo i Higher Love, da bar to čujemo kako treba :-))))

gost | 15.04.2012. 13:52


Dobro je bilo ove subote! Dobar izbor stvari! Sam da opet ne bude "gostovanja" koja nemaju veze. Koga briga za fejsbuk, neka čitaju komentare ovdje :)

gost | 12.04.2012. 18:24


Ova zamjena u subotu 7.4. se nije nesto proslavila. Kao da slusas Radio Antenu ili Plavi radio. Bezlicno :(

gerila | 21.12.2011. 15:37


ODITE DOMA GLEDAT CRTIĆE...

gost | 14.11.2011. 00:02


Stvarno, treba ograničit i maknut to pušenje na terasu. Unutra je prostor za plesanje, ne zasmrđivanje i gušenje.

gnja | 06.11.2011. 22:09


Zasto se u Jab tolerira pusenje? Sinoc je stvarno bilo grozno... Dajte to malo suzbijte...

svinja | 29.03.2011. 17:27 | playboy.com


SAD IDEŠ DOMA

barnez stins | 20.03.2011. 00:24


ONAK, IDEM U JABUKU SAD.

dress code | 22.10.2009. 21:15 | nofad.info


Kak ne, program je za prste polizat!! :))))

gonzo | 18.10.2009. 21:55


Geez.... ova playlista se napunila nekim govnim kao sto su killaz i kaizer smrks To mi nikak nije faith and devotion mood...

chuck norris | 29.06.2009. 16:05


kad će biti neki Michael Jackson party?

nika | 03.05.2009. 20:08 | nika.findrik@gmail.com


prodajem dve karte za dm, parter, zainteresirani nek se jave na mail!

dress-code | 25.03.2009. 14:16 | nofad.info


da se pridružim čestitkama mamama jabučarkama i malim jabučicama :)

jeeel? | 24.03.2009. 18:35


daaa? a koja to?

Juhu! | 22.03.2009. 16:23


Izgleda da će biti još mama među Jabučarkama, čestitam od srca! Taman se zapitaš gdje su, i onda ih vidiš s klincima u parku ;)

dress-code | 07.03.2009. 14:23 | nofad.info


bilo mrak u Jabuci!! pojma nemate!! pusa mojima gore i dečkima i curama u studiju i režiji :)

shadow | 06.12.2008. 17:24


e, jel se placa ulaz za killerse koliko?

Zvijerko | 26.11.2008. 20:59


Kakvi sad *beni killersi! Pa toga nema na play listi!!!!! Daj se nemoj salit????? To nek Dabi radi.. Kao sto je i one smrkavce Coldplay trebao on radit...

gonzo | 26.11.2008. 20:51


E, ovi Killersi ti nisu 80-e. Znas? Kata-faking-strofa u kaj se ta jabuka pretvara. Sve cekam kad ce pocet garderobu naplacivat.....

dress-code | 06.11.2008. 08:01 | nofad.info


toooooooooooooooooooooo fukaččččččččččččččččččččččččč!!!! ;)))) se la vi :)

gost | 04.11.2008. 16:44


pa ko ti je plakat radio za dm maraton? ccccc

Anita | 29.10.2008. 21:34


..da .... sad sam tek skuzila kolka se redovito pisu komentari!!! Po tome bih izvisila ovaj petak cekajuci da netko odgovori.... aj plz ak netko ima kakvu informaciju...pozz svima!

Anita | 29.10.2008. 21:21


e hoce li biti kakav patry u petak za hellowen?

shiza | 20.08.2008. 15:47


dont be so sure ;)

dress-code | 20.08.2008. 13:36 | nofad.info


ja nemam muke a ni problema ko ti...;)

shizofrenia | 20.08.2008. 09:28


skrati ih rađe sebi :)

dress-code | 18.08.2008. 12:11 | nofad.info


oš da ti skratimo muke?? :)

shizofrenija | 18.08.2008. 07:06


ajme strašno strašno jojojoj frka panika o ne o ne o ne bože pomozi my life is over

ivana | 17.08.2008. 21:02


hej! jeli istina da zatvaraju jabuku? nešto sam načula u poglavarstvu...grozno!

nestrpljiva | 13.08.2008. 12:38


ah, već hrlimo

dress-code | 11.08.2008. 11:56 | nofad.info


joj kak je bilo supač u Subotu!!! nemate pojma kaj ste sve propustili!!! bilo je puno sexanja na terasi :)

sss... | 01.08.2008. 16:33


u postu ispod si rekla da sudiš

dress-code | 31.07.2008. 12:05 | nofad.info


i ja isto! samo komentiram ;)

ne kakaj | 31.07.2008. 10:46


ne pretjeruje-ko sudi, samo komentiram

dress-code | 31.07.2008. 07:57 | nofad.info


a čuj, takvih ima posvuda...ali nije na nama da im sudimo...;)

Rajt | 31.07.2008. 07:12


Čisto sumnjam, gore se okupljaju sve neka mrtva puhala i neispavani penzići.

dress-code | 29.07.2008. 10:52 | nofad.info


bilo je vruće ;)

wow | 29.07.2008. 10:50


impresivno

dress-code | 29.07.2008. 10:43 | nofad.info


i od sexanja na terasi :) svi su se međusobno..;))

Blabla | 28.07.2008. 07:58


Ožareni osmjeh od cuge vjerojatno

dress - code | 27.07.2008. 13:52 | nofad.info


ja bi nadodala ništa ne vezano za odjeću već za kvalitetu večeri koje provodih jučer u omiljenom mi klubu! Nije bilo gužve na podiju pa se osjetio dašak hladne klime i zabavne atmosfere dobro raspoloženih ljudi! Prevladavala je uglavnom vesela atmosfera uz ožareni osmjeh na raznim licima tokom večeri! Bravo Fuki! ;)))

A kaj sad? | 19.07.2008. 07:32


Moja ženica je nekad doslovno dolazila u Jabuku obučena ko da ide na plac ili da se priprema na proljetno čišćenje doma. Sve razvučeno, pohabano itd. Kad sam ju malo nagrizo osto sam paf! Ženka je seksi, super komad, ima turbo-plaćen posao, ima autinu i stančinu, pametna je, ludilo. Na prvi pogled si misliš siroče, a ono..vrag :D

sponza | 18.07.2008. 17:59


pravo zboriš.jednom sam s frendicom bila vani, i sad vidimo mi frajera skroz kežual, čak bi se reklo neugledan, svijetle trapke u mrkvu, starke, obična majica, bezveze frizura, ali baš je bio..upečatljiv neobjašnjivo.u držanju mu se vidi da je frajer i pol, nevezano uz te bezvezne krpe koje ima po sebi i nikakvu furku.rekla sam wow vidi ovoga, kak je dobar, pa mi je rekla da sam sponzoruša :D pitam-zakaj, a ona mi veli blento, pa to ti je siniša košutić.tak ga garderoba nema veze s puno toga..

Bezveze | 16.07.2008. 13:17


Ja čak i ne mislim da je to za vrtićki uzrast, nek se svako oblači kak god hoće, ali ta odjeća mi nije mjerilo u procjeni ljudi npr na zanimljive/nezanimljive ili na seljake/neseljake ili na bilo koju drugu podjelu. Dapače, u X slučajeva, dokazalo se da najinteresantnije (i najsigurnije u sebe) osobe koje poznajem nemaju potrebe za ekspresiju odjećom, jer su sami po sebi dovoljno opičeni i ne moraju to dokazivati pomoću dvjesto tetovaža ili isfuravanjem na pank ili što već. Isto tako znam hrpu seljačina sa irokezama, tako da ponavljam, odjeća nije mjerilo. Osim možda, jako površnim ljudima, jer zašto trošiti vrijeme na upoznavanje drugih, kad je lakše zaključit "gle ovaj je ok, ima marte" ili "gle seljanku, ima Kenzo haljinicu".

jea rajt | 16.07.2008. 12:43


je, skup s tobom :D

XXL | 16.07.2008. 08:55


mogu razumijeti mentalitet vas koji kazete da je odredjeni nacin modnog izricaja, za vrticki uzrast. Svi vi koji tako razmisljate, niste nista drugo do primitivne seljacine. A takvih kao vas je nazalost pun zagreb

posh spice | 15.07.2008. 12:42


to je stvar NEukusa

pankšminker | 15.07.2008. 12:38


to je za vrtićki uzrast i točka :)

dress-code | 15.07.2008. 12:09 | nofad.info


a zakaj bi netko bio za vrtić ako ima irokezu i zakovice?? to je samo stvar ukusa, ništa drugo

pankšminker | 15.07.2008. 11:51


điz, s čim se vi zamarate, svejedno da s li neko pored tebe ima štikle ili marte, dok je zabavno i super. a da me može impresionirati nečija irokeza ili zakovice, malo teže, haloo, ipak sam preraso vrtić

dress-code | 14.07.2008. 15:45 | nofad.info


jebate s cime se vi opterećujete.kaj vas boli briga kak je tko obučen!!! i ja se oblačim ko uskršnji zeko i ne hebe me ni 2% kaj tko brije o meni! dapače, sretna sam u jabuci i veselo skakučem berući lješnjake po podiju i u fukijevoj rezidenciji!! Fuki you are the best!! and all Jabuka too ;) ariva ariva andre andre

XXL | 14.07.2008. 08:16


WDF, kao sto rekoh nemam nista protiv sminkera, dapace:)govorio sam o mentalitetu ljudi, koji dolaze gore, a kao što si rekla Jabuka je nekada bila takvom kakvom si je opisala, nazalost vise nije. I drago mi je vidjeti stariju ekipu u zakovicama, mrezama, pvc-u, ako neko ima irokez, pobrijanu glavu i sl.:):), ali to je tako rijetko vidjeti gore

wdf | 13.07.2008. 13:17


a što, trebali bi do penzije imat svi irokeze i bit puni zakovica? ili da dođemo u trenirkama i musavim potkošuljama? daj pojasni, kakav dress code treba bit da bi ti bio sretan...majke ti što si čangrizav, ko neka baba...live and let live..mislila sam da je jabuka ako ništa drugo barem mjesto oslobođeno predrasuda i puno open minded ljudi..vraga...nisi ništa bolji od primitivaca iz ludnice ili fontane..ili piranje...

prdo | 12.07.2008. 18:18 | www.grahBussiness.com


Zakaj covjek nigdje nemoze naci radno vrijeme Jabuke!? Kad je ljetna pauza? Tj. radi li danas Jabuka?

XXL | 12.07.2008. 09:53


Hm, ne znam o kojoj hordi klinca ti pricas, pa nikada ih niti nije bilo prevec. Pred 2 subote, tamo zateknem hordu, primitivnih, sto zena sto muskaraca, uzas:(, U sta se pretvorila nekada divna Jabuka???????, Ljudi, pa to nema veze s alternativnim mjestom, kao nekad, sve sami sminkeraj:(. Da me krivo ne shvate, bilo je uvijek sminkera:):), ali ovi koji su sada navalili gore, pa to je gore od ekipe iz najvece selendre u Hrvatskoj

XXOXOXO | 11.07.2008. 11:16


Ajde ne serite. Jabuka je bila i je najbolja. Tko ne voli nek ne dolazi. Od kad su 80te u Boogaloo-u Jabuka se je očistila od horde klinaca i gužve su puno manje. Ostali su samo najvjerniji. Kaj se mene tiće tak nek ostane vječno.

tanja | 11.07.2008. 09:01


Meni je Jabuka postala sinonim za dosadno mjesto, sve puno ispranih faca, nezanimljiva glazba, učmala atmosfera, fakat ništa posebno, zato sam i prestala dolaziti,ima toliko zanimljivijih mjesta...O ljudima da ne pričam...svratim s vremena na vrijeme, svakih pola godine i nemogu se začuditi, tamo kao da je vrijeme stalo,ništa se ne mijenja, isti program, ma isti redoslijed pjesama, ista "postava", sve-isto...

Mucek | 25.06.2008. 17:05


Istina, nije za sve kriv Fuki. Jednom mjesecno mi nije problem ici razbacivati se na 80s... No Fuki bi mogao, kad bi to htio (ili znao?), promjenit malo cijelu ustaljenu pricu oko glazbenog dijela NOFAD-a - posebno uzevsi u obzir da covjek voli sarati i po danasnjim izvodacima, pustajuci neke aktualnije stvari... No vjerujem da ga svi ovi pateticni ali opravdani izljevi frustracije uopce ne diraju - dapace, uvjeren sam da mu hrane ego, covjek mozda uziva svake subote u nanovom ispiranju mozga drugima - nije da se osobno bunim jer u moru vec ispreslusanog uvijek postoje stvari koje nikad ne mogu dosaditi, no zanimljivo je da kako to, da njemu ne dosadi takav pristup... Osamdesete stvarno nude velik, nepregledan spektar mogucnosti (izbora) u pogledu pop i alternativne mjuze i svake subote bi NOFAD mogao biti iznova zanimljivo mjesto... Ovako, NOFAD igra na sigurno (faktor zvan Stiv), pa je i Fukijev angazman krajnje marionetski i predvidiv. No tko voli nek izvoli.

sss | 03.06.2008. 11:23


kojih?

snouwfox | 02.06.2008. 17:30


Draga Majo...imaš pravo u mišljenju kak od nedavno zalazim u Jabuku,ak se pod nedavno računa zadnjih sedam godina...prijašnjih godina,točnije od svoje 15.izalazio sam u RK"Uljanik",zatim u "Palach",a kako sam tek 2001.god.došao u Zg zbog zaposlenja propustio sam mnogo toga dobrog kaj sam čuo o Jabuci...i ljudi nemojte napadati Fukija,nije on baš za sve kriv,ima tu i drugih faktora zašto je u Jabuci tak kak je.

i još jedan... | 24.05.2008. 14:35


i drugo, ako si mlad, ne znači nužno da si bez dobrog ukusa, mutav ili da ti je dobro bilo što, konkretno ono što je prvo ponuđeno. ima i "mladih" sa vrlo izgrađenim ukusom, da ne velim, probirljivih. ima i ljudih od 16 kojima nije jedino veselje bambus u parku i jabuka poslije. to ako je tebi super gužvat se sa hrpom samodopadnjakovića i slušat iz tjedna u tjedan u dlaku ponovljenu glazbu od prošle subote i gledati godinama iste dosadne njuške, to nema nikakve veze sa tvojom kronološkom dobi, već sa nečim sasvim drugim, ali to nije na meni da sudim...

još jedan glup komentar | 24.05.2008. 14:29


dress, ti "mladi" će također jednog dana bit... ne tako mladi.

aaa | 22.05.2008. 11:30


ovo što si napisala ti i nema nekog smisla :D

dress-code | 21.05.2008. 20:17 | nofad.info


kao i ti svakom poklopcu lonac ;)

aaa | 19.05.2008. 21:13


aj mala šuti, kaj si svakom loncu poklopac :))

dress-code | 17.05.2008. 16:04 | nofad.info


a vi bi za promjenu mogli prestat srat po Nofadu, Jabuci, Fukiju, Bogu i vragu!!! Uostalom, tko vam je kriv kaj starite, ipak na mlađima svijet ostaje! buuuuu

maja | 16.05.2008. 15:17


jos da nadodam porukicu za snou...tvom prijatelju Ivici se dogodilo kaj se dogodilo jer je sam to trazio. Ufff!!!

maja | 16.05.2008. 15:08


nije mi uopce jasno cemu prica snow...a iz njegove price se jedino moze zakljuciti, da je prvi put ˝stupio s nogom u jabuku˝nedavno, obzirom da pise o nekakavim cajkama na˝jarunskom partiju˝, koje na srecu nisu postojale prije, a vec je odustao od jabuke i ˝pati˝za ˝starim duhom jabuke˝kojeg, budimo realni, nije ni dozivio.SVASTA!P.S. glede Fukija-takodjer SVASTA, mogao bi katakad i promjeniti taj MP3 koji uporno pusta!

arti | 11.05.2008. 19:50


slažem se sa solistom, totalna sramota i katastrofa. no, to samo govori o jabuci i bijednom tzv. dju fukiju. ali mene to ne brine s obzirom da sam gore jednom godišnje; luzeri koji briju gore u onu tragikomediju slobodno nek briju i dalje. žalosno je da je sad jabuka in mjesto, tak da im ne prijeti propast: rulji koja gore dolazi tak je svejedno kaj se pušta - severina, minea, cure, joy division, dmode. samo da se može plesat i da nije prealternativno; zato i ne čudi da nije bilo GO4. A cijenjeni fukić tak i tak vjerovatno nezna kaj je to GO4.... treba jednostavno bojkotirat tu nakupinu bijede i jada....

Solist | 11.05.2008. 11:05


Klasični NOFAD, ništa što nismo već čuli, no SRAMOTA je da DJ prilikom konkretne posjete članova Gang Of Four Jabuci nakon njihovog odličnog subotnjeg nastupa u Pauku nije se udostojio pustiti barem jednu pjesmu iz njihovog repertoara. Stvarno jadno.

old fart | 01.05.2008. 15:20


Jabuka je davno prestala biti nekomercijalna i alternativna. Ali, nas malo starije toliko uspomena veze za taj prostor da se lako podsjetimo kako je nekad bilo i onda vise nije vazno kako izgleda sad i kakvi ljudi tamo dolaze.

misstee | 29.04.2008. 15:22


čitala sam malo komentare i vidim da nisam jedina koja ovako razmišljam.Ne znam što se Jabukom počelo događati, ali postaje mi preuljudna, prekulturna, pre...ja sam ju više volila kada nije bilo klime, kada su se sa zidova znale cijediti kapi, kada ekipa koja je dolazila nije bila toliko sređena. Kao da se mrvicu iskomercijalizirala. Iako je i dalje ostalo onog nekakvog duha iz prošlosti, moram priznati.

snouwfox | 04.04.2008. 14:07


Zahvaljujem ti dress-code na kritici koja je u ovom slučaju pozitivna...a želio sam samo od srca objesniti zašto volim Jabuku ;)

dress-code | 04.04.2008. 13:06 | nofad.info


sorry kaj sam ti napisala nic krivo!;) Ljudi kaj mislite na dolazak Busha u Jabuku?? ;))) hahahaha

dress-code | 04.04.2008. 13:04 | nofad.info


snowfix, svaka čast na daru pisanja...umalo si me rasplakao...;)

snouwfox | 03.04.2008. 17:48


PART II / ..što ti radiš u ovo gluho doba noći? Odgovorila mi je protupitanjem i pitam se jeli ona uopče svijesna svoje ljupkosti..u svakom slučaju darkerica s duhom-pa tko nebi poželio s njom provesti ostatak večeri,a to gluho doba noči pretvorilo se u nešto predivno,poput priče o crnom ružnom pačetu.Trenutak kad sam s njom prvi puta stupio na tlo GK Jabuke zauvijek će mi ostati u sječanju,blago rečeno-osječao sam se kao da sam kročio u drugi svijet,drugu galaktiku,svijet vrmenplova ljudi,muzike i ambijenta i ko konac svega legendarni Packe u svom elementu ko biker iz nekog USAfilma"80-tih. Da,ljudi moji...Jabuka je imala svog duha iz"80-tih...a ovo sam sve ispričao,zato jer se pomalo bojim da se Jabuka pretvara u nešto poput Jarunskog party-a i znate kaj...najviše bi mi bilo žao da se nekom nešto loše dogodi kao mom poznaniku Ivici iz prijašnje priče...zato danas sve manje dolazim u Jabuku i ne mogu se otet dojmu kak je nekad bilo,a to znaju oni"stari". Oprostite mi na davežu...vi mlada gardo-imajte obzira kak se ponašate u kultnom klubu svih generacija! Pozdrav svima :)

snouwfox | 03.04.2008. 15:10


Kad sam prvi put došao u Jabuku,nisam ni mogao pomisliti da će mi ona postati poput drugog doma...a sve je počelo jedne kišne subote kad sam ja-budala dozvolio Ivici da me odvede na neki VIP party organiziranog u jednom jarunskom disco okupljalištu za koji je nabavio pozivnice.Posvadjao se sa curom i putem naletio na mene,a znamo se iz menze.Dva piva i već sam nagovoren.Nazvao je taxi,o nebesa,nikad se ne vozim taxijem,uvijek idem na oblacima i rekli šoferu da nas vozi tamo..gdje već..na nekakav jarunski party.Kak nisam nikad bio nekakav fan šminkeraja,ni tih party-a,Ivica mi je usput ispričao kak postoji jedna cijela socijalna skupina koja u principu egzistira od takvih party-a i sve kaj rade je da se jebu,šmrču i furaju na party-e.,usput imaju cijele mreže kanala i veza kojima dolaze do pozivnica..A znam li ja koliko dnevno ima takvih party-a,otvaranja ,godišnjica i što ti ja znam već sve ne?Naravno da neznam,otkud da znam...Taxi pristane,vozač izadje i galantno nam otvori vrata.A u pizdu materinu,zaurla Ivica,negdje sam posijo novčanik!Samo sam slegao ramenima i otužno ga pogledao jer sa mojom karticom nemamo kaj učiniti,a i nekako mi se nije dalo uopče ni ići na kraju krajeva-više da ubijem vrijeme..taksist je u nas zurio svojim iritirajučim pogledom ponad ledenog izvještačenog osmjeha.Ivica to nije mogao podnijeti pa je nevoljko pristao da plati u naturi.Otišli su malo podalje u mrak i onda je taksist izjebao Ivicu u guzu i svršio u usta.Ivica mu je onda pljunuo u facu i rekao:evo ti napojnica.I tako smo ušli u party club. Onako posramljen Ivica je navalio na onu toplu tekilu tako da sam se sav naježio..polako čovječe.,daj mi ispričaj di si stao i kako ti se brat bacio kroz prozor predprošle godine sa 16-tog kata nakon što ti je odvalio šamarčinu.Pogledao me ko gnjusa i predložio da se ipak prvenstveno dobro zabavimo,a ja sam ostao balansirati izmedju lažnih i istinitih priča.Sa šanka nam opadne pepeljara na što nas je redar sumnjičavo odmjerio svojim glupim policijskim pogledom.E upravo taj redar će nam doći glave,da se tako izrazim,za nekih pola sata.Tih pol sata započelo je u trenutku kad se Ivica javno zažvalio sa nekim menadjerom telekomunikacija,a zatim je odma prešao na jednu plavokosu mladu damu kojoj je nešto žarko htio objasnit.Mislim da uopče nije ni važno spomenuti kako sam se strašno dosadjivao,da su mi svi ti napirlitani pederi s kravatama oko vrata,obavezno u jednoj od poza iz"Prijatelja" i sa kilom briljantina u kosi i fufice u svojoj blještavoj obleki,ak joj je to nužno,uokvireno najsladjim osmijehom-svi su mi išli na živce.Uglavnom atmosfera je odisala "Ulicom sezama",samo što u pozadini nije bio fantastičan jazz Kena Fielda,već neka VIP pjevaljka lakih nota.No u svoj toj gužvi Ivica stane na nogu redaru,a ovaj počne urlati:boli,grize,jebo te,kaj da radim?Pikni ga jebo te on,dobaci šanker šeretski,a redar ni pet-ni šest nego u onoj panici izvuče nož i izbode Ivicu divljački dva puta u nadlakticu uz pregršt šakanja.Pažljivo sam ih odlučio rastaviti,ali sve mi je to bilo smiješno ,pa sam se počeo histerično cerekati nakon čega su Ivicu i mene brutalno izbacili na ulicu.Ostavio dam Ivicu i hitnu na istom mračnom mjestu na kojem mu je taksist svršio u usta i jednostavno odšetao. Glavinjao sam gradom oko01:20 bez ikakva cilja.,najednom se pored mene pojavi nekakav tramvaj i otvore se vrata,udjem u njega,sjednem i odgmiže me.Naravno,u tramvaju nisam uspio izbječi sve klišeje,od zanesenog individualca,preko smrdljive babuskare sa svim svojim torbama sumljivog sadržaja koja pogledom zahtijeva da ustanem,bali mi za vratom,podriguje,ruša se...mini drama u obliku izdrkavanja na bobitelu i na svim osudjenim na diobu zajedničkog prostora,usamljenih ljudi koji napeto isčekuju bilo kakavsignal,incident kako bi se nagurali u prvi plan.Ipak,bijesno ustanem ne mogavši izdržati pritisak za moju stolicu i na moje moralne obzire,pa nek sjedne tko hoče.Naravnoljudi nebi bili ljudi da se ona babuskara nije počupala sa bezimenim starcem oko upravo oslobodjenog mjesta..Držeči se za šipku piljio sem nesvijesno kroz prozor,a odjednom osjetim nježan dodir na svojoj ruci i čujem poluglasno:bok!

snouwfox | 03.04.2008. 13:27


postalo je sve premalo,nedovoljno dobro,žuto i bijelo,na visokim nogama,gurava lica s dignutim nosom.

adadjladj | 26.03.2008. 11:34


ISPRAVAK NETOČNOG NAVODA: opet red briljantne sprdačine :)

dress-code | 25.03.2008. 21:03 | nofad.info


opet red briljantnog tračanja ;D

Doktor | 25.03.2008. 13:50


Opet red briljantne psihologije :D

aedodeuoid | 25.03.2008. 10:58


zato si ti tu da nas prosvijetliš :)

XXL | 25.03.2008. 10:34


drago mi je da znaš i znate:)zanimljivo, vecina vas govori u mnozini, mislite cak u mnozini!Vi ste jedna zanimljiva skupina koja rijetko kada ima svoje ja

shaklsjda | 25.03.2008. 08:27


pa znamo :)

XXL | 25.03.2008. 08:17


a kako vi tek, skacete na svaku moju rijec, pa to je nevjerovatno; i zanimljivo da uvijek kada se javim, odjednom gomila vas baca svoje komentare;);), kao krdo ste jako zanimljivi:D

vilim | 22.03.2008. 10:46


XXL je gay! he he. i ima mali ku**c. otud vjerovatno XXL

who cares | 22.03.2008. 10:43


meni je presmiješno kak se mi tu lijepo sprdamo, a on tak ooozbiljan skače na svaku i najmanju provokacijicu, i to kak on vaažno spusti :D

Za krepat | 21.03.2008. 15:46


Ovaj XXL ..jao, njemu se treba pokloniti, koji je to pshiholog, koji je to ingeniozan Um, koja Inteligencija, koja sposobnost zaključivanja , koji..vizionar :D

who cares | 21.03.2008. 14:41


pa ružna sam ko šlapa, ne poričem to uopće, ali se zato držim podalje od objektiva :)

XXL | 21.03.2008. 10:53


A ti mora da si prava ljepotica, koja svoju ljepotu skriva daleko od fotica, i negde tam u kutku, spustene glave, komentira druge, na koje si ljubomorna, pa nije nista lakse reci za nekoga tko te mozda malo zivcira, ruzna je ili ruzan.....jadno.

who cares | 20.03.2008. 17:36


pa čovjek ima pravo, to što se tih samodopadnih njuški na svakoj fotki tiče, nisam vidjela nikad ni jednog zgodnog frajera, dvije-tri zgodne cure i to je to. sve ostalo-ružno.

Zlo | 20.03.2008. 11:26


Naravno da jesam :-)

XXL | 20.03.2008. 10:31


Dress-code, skroz se slažem s tobom;)

dress-code | 16.03.2008. 14:18 | nofad.info


ahhh..."ružne njuške",a ti koji si tako oslovio pripadnike u foto galeriji si nešto posebno lijepši??? ;))

dr.šmit | 16.03.2008. 10:32


mislim da ogovaraju uglavnom oni koji su tamo non-stop, i neznaju više od dosade kam bi sa sobom, i kuže svaku promjenu od petka do petka.ova stolica je stajala onak, ne ovak.ova treba je bila zadnji put s jednim, sad je s drugim.koji analitički umovi.mislim, koga briga, nismo došli u crkvu nit u muzej već u kupleraj.mi padobranci koji tu i tamo uletimo isključivo imamo fokus na tome kako da se nalijemo i isplešemo, i ne vidimo dalje od vlastita nosa, osim ak treba nešto zbarit.idemo doma i ne sjećamo se ničeg.jabuka?koja jabuka?ja bio tamo prošli petak?ma da?nemam pojma :))

Zlo | 14.03.2008. 12:49


Hi-hi koliko tek ogovaramo i komentiramo "renomirane" jabučare..Auuu! Pa oni su najinteresantniji, sa svojim ružnim njuškama na svakoj drugoj fotki u galeriji :D Ko da su u izlogu, jednostavno moraš nešto..prokomentirati ;)

Hm | 14.03.2008. 08:32


VRRRRLO su usko povezane, samo zavisi je li tračer ili komentator licemjer ili nije.

XXL | 13.03.2008. 10:38


Hm... Tracanje i komentiranje su dvije različite stvari!!!

Hm | 13.03.2008. 08:49


To je jako teška izjava "Ja ne tračam". Sasvim si sigurna da baš, nikad, ali NIKAD nisi nekog...prokomentirala?

dress-code | 12.03.2008. 19:00 | nofad.info


Ja ne tračam.Ja imam svoja posla.Ja sam ipak dama iz visokog društva! ;))

tračerica | 12.03.2008. 12:57


a svašta.pa svi tračamo sve.bez izuzetaka i bez milosti :D

kurva | 09.03.2008. 13:09


a gle, ja smijem tračat, ja sam laka i bez morala, nisam dama i ne glumim da jesam, pa je ružno pričat o finim ljudima sasvim opravdano :))

Samo pitam | 09.03.2008. 13:03


Sad ovo prelazi u tračanje tračera :D

kvazimodo drolja | 09.03.2008. 13:02


nee..onda su oni bili pijani i nisu znali što rade.kao prava gospoda ;)

Samo pitam | 09.03.2008. 13:00


Komentiraju te da si ružna drolja, a kad je trebalo uvaliti ti jezičinu (oprosti na izrazu) onda nisi bila ružna drolja, onda si bila lijepa princeza?

opet ružna drolja komentira | 09.03.2008. 12:31


pa di bi ja došla da se sekiram oko takvih izjava i oko takvih ljudi. ti gnjusni komentari su pokazatelji njihovog vlastitog sumnjivog morala, a za ljude takvog profila me nije ni najmanje briga. di će jedan gospodin ili dama ići govoriti za nekoga da izgleda tako i tako, da se kurva okolo, da pije ko smuk i slično. jedan gospodin i jedna dama gledaju svoja posla :)) meti pred svojim vratima.

tak bezveze | 09.03.2008. 12:20


to je stav ;)

bahata ružna drolja | 09.03.2008. 12:12


đizas, kaj vas briga. mene su komentirali x puta-i da sam teški gabor, kvazimodo, debela ko tenk, i da sam teška drolja, (nikad nisam spavala s nijednim "jabučarom", poljubila sam se s njih troje u deset godina što tamo izlazim, samo što sam drolja jer se to troje međusobno znaju, pa ako sam se ljubakala s njima ljubakala sam se sa svima) i da se preseravam, i da sam razmažena, i da sam bahata, i da sam glupa, i da se ne znam obuć, mogla bih tako unedogled. pa i dalje se obožavam preseravat po jabuci :))

tak bezveze | 09.03.2008. 11:26


zato što im fali elementarne kulture i pristojnosti, prevedeno-keva ih je loše vaspitala ;)i prisutan je faktor balkanskog genotipa, kojem je pod normalno virenje u tuđe novčanike, žiro račune, krevete, ladice, frižidere, garaže etc etc. a i tuđi su životi često zabavniji od vlastitih, ako ga pojedinac nema, pa bože moj, hajmo tračat.

dress-code | 08.03.2008. 02:33 | nofad.info


bas tako IME I PREZIME samo što ta gamad nema svoje živote pa eto tako, bave se tuđim, a jedini im je pravi vrhunac subotnje večeri provesti uz obilje tračanja...a što je najbolje od svega uvjek se svi tračevi temelje na jednom : tko je s kim spavao, kad i zašto, bez kondoma ili sa kondomom...KATASTROFA!!!i još nešto što sam primjetila; jel mi itko zna reći zake se skupi neka ekipa i tako očito i besramno trača čovjeka koji stoji dva koraka dalje od njega??

Ime i Prezime | 07.03.2008. 18:40


Ja sam upravo zbog tih tračeva i prestala izlaziti u Jabuku, gadi mi se 80% ljudi. Jednom sam slušala razgovor grupacije od 6-7 "eksponiranih" Jabučara, a bila čista slučajnost-sjedila sam u autu, otvoren prozor, a oni stoje pored, cugaju i ne kuže me. Nabrajaju na prste s kim sam sve spavala, i kakva sam drolja, i da je preko mene prešla cijela Jabuka. To inače sve redom bili ljudi koji su mi bili čak i simpatični, dragi a neki od njih čak i "frendovi".A da je bar to istina..tipa ok, drolja sam, pa šta.No od drolje ni D.Dapače, svi oni bi se što se mene tiče mogli zvat Kladimija, Sifilis, ili bar Candida. Uglavnom, od tada se u Jabuci pojavim jednom u sto godina samo da nahranim ego, i da ih malo pogledam, čisto da se uvjerim da su jadni i dalje, te da se nisu makli sa iste razine od 16-te godine.

rent | 07.03.2008. 18:20


..neki nađu bolje mjesto za zabavu, tj bolja mjesta za zabavu ;) i ne vole monotoniju iz tjedna u tjedan.i preseravanja..i tračeve, ko je s kim,ko je koga odjebo, ko trči za kim, ko ima para, ko nema para, ko radi, ko ne radi, ko je šta pio, ko se zrigo, ko se sramoti na podiju, ko stoji u ćošku, ko se krivo sparko, ko se zbruko, ko je šta obukao, ko je ružan, ko je naporan, ko je ovakav, ko je onakav...

XXL | 07.03.2008. 08:36


Istina, nema nekih ljudi.

Miško | 06.03.2008. 20:56


Puno je ljudi isparilo iz Jabuke..godine, lijenost, žena, djeca, muž, posao, još malo posla..

superstar | 04.03.2008. 20:09


okke, sad imamo i par redaka teen prekenjavanja :))

dress-code | 04.03.2008. 19:42 | nofad.info


meni je baš super u Jabuci! ja volim kad me laktare i volim kad mi nečije ruke zapnu za moja rebra!! nije da brijem na sado mazo ali fakat volim kad sam između masu ljudi pa se moremo svi međusobno pipkati!! baš dobro!!! također volim kad mi netko skače po prstima!!! uživam u boli!! osjećam, ne dišem...samo bol...i da naravno, kao šečer na kraju volim kad me se spenka na šanku na fajruntu!! uuuu...I like it I love...spenk on me bitches!!

kucha stara | 04.03.2008. 18:27


ja se zaletim nekad, frekvencijom svaka 3-4 mjeseca, prije sam bio tipa non-stop, pa mi dojadilo. rulja se nekak proshugavila, ekipa koju mi je drago srest se prorijedila, pa je zhiva lutrija srest nekog od kog ne bjezish :) sve se to sve skup izlizalo i otrcalo, a ni ja nisam mlad vishe i pashe mi drugi tip zabave; a ono, bauljat po jabuci do 4 ujutro treshten pijan..to je za neke nove klince ;) pozdrav svim izbjeglicama ma gdje god sad izlazili :D

Geezer | 04.03.2008. 14:03


I da, sve na što se može svesti ovakva diskusija je univerzalna mudrost-ako ti negdje nije dobro-makni se. Ja se uvijek maknem od ovih egzibicionista na podiju.Dakle, ako nekog pak smeta što je došao u lokal u kojem se po njegovom, skupljaju voštane lutke i kuhane ribe i pozeri s čašama, nek ide negdje drugdje ako mu više paše atmosfera "ruke gore". Takvih mjesta po Zagrebu ima i previše.

Geezer | 04.03.2008. 13:51


Sto ljudi sto ćudi.Meni pak du na jetra ovi "totalno sam lud i party animal" tipovi. Ono, daj se sredi. Može se čovjek zabavit i bez da bez kontrole ubojito mlatara svojim ekstremitetima a oko sebe napravi koncentrični krug sa najhrabrijom osobom s razmakom od najmanje dva i pol metra koja je ionako prepijana da bi bila svjesna opasnosti u kojoj se našla. Ne znači da sam drvena Marija, ali kad već spominjemo što nas iritira, pa da se i ja očitujem.

đizas | 04.03.2008. 13:14


u biti nisam, plešem si ja. samo ne razumijem pritužbu ponajbolje.idući nekom logikom, tijelo zauzima isti volumen stajalo se ili micalo, tako da ne vidim smisao pitanja niti problem stajača na podiju.meni oni zaista nikako ne smetaju. jedino što može smetati, s druge strane, je tijelo koje se ..previše miče.oni gurkaju i laktare.ali opet, makneš se.

XXL | 04.03.2008. 10:57


a ti si sigurno jedan od onih koji ništa drugo ni neznaju osim stajati.

đizas | 04.03.2008. 10:20


a kaj bi trebali? izvodit akrobacki rokenrol?

XXL | 04.03.2008. 09:07


Slazem se ;)fakat ni ja ne kuzim te ljude, dodju gore, stoje na plesnom podiju, i pricaju s ostatkom istih!!!!Kaj ste uopce dosli, da smetate ostalim koji su dosli plesati?.I onda vam je cudno, kada vas netko malo gurne. Jabuka nije mjesto takvog tipa na koje ste vi navikli; lijepo pokupite guzice, tamo gdje se ljudi ponasaju isto kao i vi, tj. kao drvene marije., a puni ih je Zagreb.

Charmel Clowny | 04.03.2008. 00:07


znas tko meni nije jasan? ona hrpa ljudi koja dode u jabuku,stane se nasred plesnog podija,stoji i pokusava pricati sa jos jednom ili dvije osobe koje takoder stoje.ljudi moji dragi,dajte otidite na terasu ak hocete pricati i nemojte smetati ljudima koji su se dosli ispleasti.

question | 03.03.2008. 21:27


he, moglo bi se nas par istomišljenika i nekako prepoznat (ako se hebiga i nadješ)gore. Recimo ruža u zapućku? Ili možda kokošja noga? cheers

điđimiđi | 03.03.2008. 15:51


meni nisu jasni, ali nikako nisu jasni ljudi koji non stop vise gore.i petak i svetak-jabuka je ok za povremeno uletit,napit se i napravit neko sranje da te svi zapamete tipa "daj pogle kretena, daj pogle ovu kravu kaj radi od sebe", pokupit se doma i ponovit isto za koji mjesec, u još većem stilu :)) ali da sam stalno tamo---no chance.to mi je malo..za očajnike.bez uvrede

Cvrr | 02.03.2008. 18:29 | fff


Ima pravo čovjek. Ja tamo banem from time to time, i uvijek je sve isto.Ne znam kako se ljudima da iz vikenda u vikend tamo trulit...ali dobro, svako ima svoje veselje.

ana | 01.03.2008. 23:35


mooolim? ti si lud, jabuka je naprosto fantastično i genijalno mjesto za izlazak! Ja kad izadjem gore zaboravim na sve probleme, na dijete koje sam stavila u dom, na to da moram popiti terapiju, na razvod.....ti si jednostavno lud

question | 01.03.2008. 23:15


He, he gledam ja ove fotke iz galerije i vjerujem. Unbelievable da su "regularsi" rulja s 30 i kusur godina i da i dalje briju na ovaj najjeftiniji način zabave; loše vino, kvazi kool rulja i još katastrofalnija muzika... time stood still...ice age...brrrr

... | 10.02.2008. 15:07


ja sam užasno protiv iđenja autom u jabuku, rađe odriješim kesu pa na taxi

Jako Ljut | 10.02.2008. 13:49


Jučer mi je neko pošteno zgrebal auto na "parkingu" .Kaj je najbolja fora, taman sam se prepucavo s frendicom o tome koliko je pametno ići van s autom i eto ti ga na!

dress-code | 02.02.2008. 11:45 | nofad.info


joj jadni...krhki i bespomoćni...baš vas žalim!!!

opet maja | 29.01.2008. 17:11


mah, grozno ta današnja mladež..cijaoj..ah..mi stariji smo tako nježni i krhki..i ne znamo se maknut...

maja2 | 29.01.2008. 15:58


je, istina da se prije 15 godina skakalo, ali se nije guralo, tocno se znalo ak puste nekaj zestoko da ces ili uci i bacat se ili ne.a sada su klinci ne kulturni, i ne guraju se samo dok ˝plešu˝ nego dok prolaze-ko tenkovi.GROOZNO!

superhik | 24.01.2008. 18:06


ma ko još gore dolazi zbog mjuze..hik..

Maja | 24.01.2008. 14:55


U jabuci sam često subotom, mlađa ili starija tak svejedno. Gurkanja mora biti - puno ljudi, mali prostor - ak mi nekad stvarno ide na živce maknem se. Samo sam primjetila u zadnje vrijeme da je repertoar pjesama koje se puštaju uvijek isti - pa od silnom mnoštva pjesama iz osamdesetih, darka alternative a i komercijalnijih stvari tog doba - zar se baš uvijek moraju puštati isti uradci? Malo varijacije, malo promjene, malo osvježenja ne bi bilo na odmet...

blentacha | 23.01.2008. 18:47


kad sam bila prvi put u jabuci (1993, ako me dobro memorija služi) sjećam se da je tamo bilo opasno po život :D i preživljavali smo. i sad da se sekiram ak me neko dete pizdekne, mislim stvarno.

Bobo | 23.01.2008. 17:08 | bobo


BTW, kaj se ne raspišete na forumu? :)

Bobo | 23.01.2008. 17:07 | bobo


A jebote ak te laktari mladež, gurni ih nazad! Meni je recimo strašno glupo kad se pusti Rage da ljudi stoje i ne guraju se! Nekad je u Jabuci baš znalo bit super naguravanja i skakanja, a sad te gledaju ko idijota ak počneš skakat na takve stvari..

Mario | 19.01.2008. 15:19


Meni bude žao kad mjesecima nevidim ljude (cure ;-) ) koje sam inače sretao svaki vikend dugo godina (10 i više).Dakle isto kategorija "oldschool".Koga god da pitam kak to da je došao u Jabuku svi odgovaraju isto : "Tu mi je super, tu sam ko doma, samo sam u stisci s vremenom, djeca, posao itd" Svi se s vremena na vrijeme "oldschooleri" vole vratiti gore, pogledati kog ima i super se provedu, niko ne grinta ni na cijene, ni na djecu, ni na d.j.-a.Dapače, na njega najmanje. Ali to je valjda druga sorta ljudi...

jane smith | 18.01.2008. 18:18


daj oladi, čangrizav si ko moja baba :)) pa ko još i nosi jaknu na garderobu, ostaviš ju u autu i amen

Marin | 18.01.2008. 14:30


E da, i kaj je takav problem kupit jos koju vjesalicu za jakne? Jer ak dodjes iza 0:30 mozes se hebat jer si zaglavio s jaknom i onda moras molit iza sanka ili fukija...

Marin | 18.01.2008. 14:17


XXL i meni je prekipilo. Zato i pizdim tu na "komentarima". Zato moja ekipa i ja vise necemo ici u Jabuku do daljnjega... Eto ne sviđa mi se i nejdem ali imam pravo reći svoje mišljanje za koje znam da se mnogi slazu (pogotovo od stare ekipe). MM ajde mi ti molim te nadji taj kvadrat. Normalno da te u takvoj guzvi netko uvijek gura ali ima razlika izmedju bahatog lakatenja nekog derista kog boli ona stvar za sve i normalnog guranja. Jedina opcija da nekog lupim ali na taj nivo se uopce ne zelim spustat. A za Fukija me briga, on i onak se u zadnje vrijeme ponasa ko da je primo Boga za jaja...

MM | 18.01.2008. 14:08


Ovo mi je isto super..guraju te.Ah. Pa makni se i nađi svoj kvadrat za plesanje s curom ?!

NN | 18.01.2008. 14:05


Ah kak se vi lijepo slažete.Ko da ste ista osoba :))) A Fuki će sigurno sad bit u teškoj depresiji :) Kom se ne sviđa-nek ne ide.Zar je to tako komplicirano?

XXL | 18.01.2008. 13:54


Marine, potpuno se slazem stobom:):). Meni je prošle subote, bome prekipilo.

Marin | 18.01.2008. 11:53


Bok! Nisam znao da ce moj komentar izazvati toliko feedback-a... Ono sto sam htio reci, a vidim da me XXL jedini razumije je da prava Jabuka polako nestaje i pretvara se u nesto sto se vise ne moze nazvati kultnim mjestom jer je postala svacija prcija. Protiv klinaca nemam nista protiv. Imam 29 godina i u Jabuku sam poceo izlaziti jos tamo u srednjoj skoli kada su u Jabuku izlazili punkeri, skinsi i sl. Ali i onda se znao neki red. Proslu subotu pleasem ja sa svojom curom i ekipom a iza nas neke dve klinke i tri klinca koji su valjda mislili da su vece face cim se vise razbacuju, i tako su plesali da sam ja svakih pol minute dobio lakat u rebro. Jebes to... Prije godinu je bilo predobro tamo, a onda s guzvama je pocelo dizanje cijena (to mogu shvatit), pa Fukijeva komercijalizacija (sto ne mogu shvatit) i sl. Ali mislim da ono sto ljudi iz Jabuke trebaju shvatiti i tu mislim i na Fukija je da su ti "klinci" prolazna stavr jer Jabuka je možda trenutno "in" i "cool" i da je samo pitanje vremena kada ce netkom doc do mozga da otvori slican klub sa slicnom glazbom i u boljem prostoru... I sto se tice jos nekih komentara, mislim da ja ovdje imam pravo napisati sto god zelim i da nikoga ne pljujem nego samo iznosim svoje misljenje. A ak Fukiju smeta da mu tu napisem da mu je muzika sve vece i vece sranje onda nek to makne. Pozdrav

MM | 18.01.2008. 11:52


On je tako velik i jak i opasan :))) Nemogu se nadivit :))

MM | 18.01.2008. 11:50


:))))

XXL | 18.01.2008. 08:53


Hm....koja ste tek vi ekipa, kada vec tako lako popizdite za svaku moju primjedbu:):) I sto vi uopce znate, o stanju Jabuke nekada, kada ste svi coporativno poceli izlaziti zadnjih godinu dana. Osobno, nemam nista protiv dj., samo sam prokomentirao, muziku koji je pustao zadnja 2 puta. A vi svi koji ste tak isfrustrirani, i sto sam vam zivci porasli na moje komentare, malo se zamislite nad sobom, i pitajte se jeli vam potreban kakav sedativ za smirenje.

Piksl | 17.01.2008. 20:51


Znachi Marine/xxl, kako vech, tebe krasi jako velika pristojnost i kultura? I tebi je dakle pristojno i kulturno uletit na stranice NOFAD-a, posrat se po dj-u, po Jabuci (u koju godinama kakti zalazish), po ljudima tamo, i onda se pravit fin i pravit se za ne znash o "chemu prichamo"? I posrat se po svima koji se ne slazhemo s tobom (a ne slazhe se nitko) i vrijedjat sve koji kazhu shto misle, a misle ok. Ti si taj koji je bezobrazan i nekulturan.To ko da uletish nekom u kuchu, i kazes da je neuredno, prljavo, da je katastrofa, a glavno da se ne miches iz dnevne sobe i iz frizidera.Licemjerno. Ako ti negdje ne pashe, idi negdje drugdje-tamo sigurno niko neche plakat za tobom. Isto kao sto mi svi ovdje jedva cekamo da prestanes ostavljat svoje preseravajuche shuplje i bespotrebne komentare, koji nas ionako samo dobro nasmijavaju. Lazhesh i za godine, tak glup moze bit rijetko ko i mladji,a kamoli tek u "tim godinama".Ako ne lazhes, to je onda jos vise zabrinjavajuche. Idi bre pa se lechi.Plus to sto ti mislis o Jabuci, DJ-u, ekipi, mislim da nas sve kolektivno boli ona stvar.

blah | 17.01.2008. 16:15


i za nekog od tri i pol banke ovo mi je malo ...čudno razmišljanje.mislila sam da su ljudi u tim godinama zreliji i pametniji

blah | 17.01.2008. 16:13


glupog li prepucavanja.kom se ne sviđa u jabuci nek nejde i bok

XXL | 17.01.2008. 14:27


Ja 1970:), i ne smataram se tako starim kao ti. A to sto tvrdis, putpisujem:) Bezimena, ako već sama sebi prisvajas rijec "kompleks", mogla bi malo razmisliti o tome jesi li ili nisi kompleksirana?

bezimena | 17.01.2008. 12:56


ja sam kompleksašica? a kad sam ja to kokodakala frustrirana i sipala žuč po nofadu?

MM | 17.01.2008. 12:53


"Starkelje" me ne smetaju jer sam i sam "starkelja" (1975) Smeta me nekultura, koja nema veze s godinama, prevedeno želim reći da ima i nekulturnih "klinaca" a bogami i nekulturnih "starkelja"

XXL | 17.01.2008. 12:50


Neznam sto ti zelis reci!; i o kakvoj opcoj kulturi govoriš? Osim sto ne mogu shvatiti, zbog cega ti smetaju tzv. starkelje?, i zbog cega starkelja, kako sam kazes, ne bi bio negdje vani? I moram ti reci, imas odlican vokabular. A ti koja spominjes komplekse, mora da se i sama u njima gusis.

bezimena | 17.01.2008. 12:06


ma kompleksaš.trkelja bezveze

MM | 17.01.2008. 11:43


Meni i dalje nije jasno što je pisac htio reći ? :)) Mislim da opća kultura nema veze s dobnom skupinom. Nije mene jednom neka stareljka od 4 banke pizdeknula "plešući"

XXL | 17.01.2008. 08:58


Ja nisam siguran, da ste razumjeli sto sam napisao, ocito nemate dobar uvid u ono što pise. Još jednom naglasavam; nemam nista protiv mladje populacije, dapace neki od njih su mi simpaticni/e:):) Jedino me smeta kod nekih njihovo ponasanje; i ne bih ovdje ulazio, u pitanje sto ja smatram "normalnim", jer se ionako ne bi slozili. A što mene smeta, pa smeta me neprestano gurkanje, naguravanje na plesnom podiju; i ako dragi klinci vec neznate plesati, i stalno stojite ili se gurate, onda idite negdje drugdje stajati i pritom gurajte jedni druge koliko god hocete; ako je to vec jedan od nacina da se pokazete, i da vas netko primjeti. A ostale kako kazete "old scholere" pustite da plesu, jer vecina je dosla tamo upravo iz tog razloga. Ima puno mjesta na terasi, pa tako zabavljajuci se, mozete provesti cijeli noc, vani do fajrunta.

dress-code | 16.01.2008. 22:51 | www.msn.com


a Boze mili komentara! bez ovakvih, bilo bi nm ocito suvise dosadno! samo neznam, da li je problem ovih "old schoolera" koji zalaze u Jabuku,i koji su postali antipaticno nezreli i iskompleksirani na milijun stvari tako da ih više ništa ne bi moglo zadovoljiti ili je jednostavno naš dragi grad prerasao u rupčagu u koju se više nema gdje izaći?!a vi, "old schooleri" ako mislite da je problem u klincima, sjetite se da ste i vi nekada bili klinci i da ste htjeli svoje konkretno mjesto u svom stvarnom svijetu!!a ako vam se ne slusa Fuki onda jednostavno nemojte dolazit i problem je rješen! pecite doma palačinke! ;)

MM | 16.01.2008. 11:50


I da, što to točno podrazumijevaš pod "normalno"? Baš bi me to zanimalo.

MM | 16.01.2008. 11:46


Ajde, Marine zlato, drži se jednog nadimka.No dobro, kako ti znaš kako si se "tada ponašao"?Tebe je isto starija ekipa (garantirano!) gledala ko kretena. Pa i sad kad si "star" i "zreo" tu pišeš takve idiotarije da te garant 80% internet-populacije smatra kretenom.Me first.

XXL | 14.01.2008. 08:26


Nitko nema ništa protiv mlađe populacije, koja dolazi gore. Problem je u njihovom ponašanju!!! I ja sam bio mlad, pa se nisam tako jadno ponašao, kao većina koja je sada gore; što se ne odonosi na sve. I sve manje je stare ekipe, i sve manje normalnih ljudi. A ti dj. F. sve više postaješ komercijalniji. Žao mi je što si se nakon toliko godina pretvorio u smeće od dj. zbilja, jadno.

NoFrx | 13.01.2008. 19:48


Koji si ti karakter kad te smetaja par klinaca oko tebe? Uau, baš si faca. I ti si bio klinac. Gledaj u svoju pivu, stiskaj se sa svojom ženskom na U2 i šta te briga ko je oko tebe i kakva je atmosfera. A ako si tako all grown up, onda budi doma, sa ženom i djecom, šta uopće i imaš raditi vani, u nekom diskaču?

Marin | 13.01.2008. 15:44


Fuki, muzika jučer je bila totalni promašaj! A atmosfera totalno u komi. Od kud one horde djece odjednom u Jabuci? Na U2 su plesali sentiše... WTF?!? Zbogom Jabuko.

MM | 26.12.2007. 11:09


Moram pohvaliti Badnjak u Jabuci, bilo je i više nego je odlično..svaka čast D&F, tako se radi ;)

maja | 20.12.2007. 15:27


galerija slika vam je totalno bezveze, četiri do pet istih faca na svim slikama.to je u redu za njihovu kućnu kolekciju, ali za kao neku ˝galeriju˝ na temu kako je bilo u Jabuci-jako loše.

vikica | 17.11.2007. 14:08 | snowboardcolonies.com


Depeche Mode maraton je bio savršen!! prošlo je tako lijepo a tako brzo...pjesme su bile sjajne..ekipa je bila sjajna...što za reći..;)) prednost na iznimku gužve i zagušljive atmosfere! ;))) čast Fukcu i svima vama koji ste uljepšali večer! ;))))

ena | 16.11.2007. 20:10


DM maraton je bio genijalan. Al premalo smo puta culi Enjoy the silence, hehehe :P Mislim, 4 ko ni jedan. ...i sad moramo čekat dm party *sigh*

marac | 14.11.2007. 16:32


muzika je super. u jabuci sam bas svaku subotu (osim kad me sjebe neki sluzbeni put) u posljednjih godinu i pol. nazalost, doslo je do toga da moramo ja i ekipa mjenjat mjesto izlaska jer one guzve i neka nova ekipa koja je pocela dolazit su postali previse... nakon 3 sata one guzve i kretenske nove ekipe izlazimo uvijek van iz Jabuke sretni. A nekada je bilo koma kad je bio fajrunt... trazimo mjesto gdje pustaju slicnu muziku pa ak netko ima ideju nek kaze... Pozdrav

Tina | 12.11.2007. 14:02 | nofad.info


Komentar. Pa ja bi komentirala muziku koja je od vikenda do vikend sve losija. Ja ne znam dal je DJ primjetio, al ekipa koja dolazi subotom ne slusa komercijalu, a komercijale ima najvise. Malo vise electra, metala, rocka, industriala i tak.... sta ja znam..... pozdravi..... T.

Bobo | 15.08.2007. 12:02


Fuki, oće bit "birthday party" 15.9. za drugu godišnjicu NOFAD stranica? ;)

zdenka | 11.08.2007. 09:30


Bilo je jako dobro prošle subote, puno poznatih faca koje nisam duuuuugo vidla, (a mogli bi i češće navratiti) atmosfera je bila "na nivou", mjuza normalno super itd. Nadam se da će i danas biti tako! Vidimo se!

Bobo | 25.07.2007. 15:40


Bravo Fuki, sad možemo uživat u hi-res komadima i razlikama u kvaliteti fotića ;))) Omjer 1:1, znači da očekuješ neki srednji format ;)))

crna panterica | 12.07.2007. 16:30 | www.snowboardcolonies.com


Fotke su mrak!! Pohvala ovoj Viktoriji! Viki, svi te volimo!! ;)

gošća | 10.07.2007. 16:50


super su fotke, dodane sa zakašnjenjem. bas je lijepo prisjetiti se kako je bilo prije par mjeseci!

majchy | 28.06.2007. 15:25


pohvala klimi...baš je bilo odlično prošle subote...i nije bilo preveč ljudi, to volim... slažem se da bi trebalo apdejtat galeriju jer je dosadno gledati grupicu ljudi koja se redovito naslikava, tak da nam je već zlo!

Vikica | 18.06.2007. 02:07 | www.snowboardcolonies.com


Fuki, hvala ti na ispunjenim željama ove Subote...;)) BARB, hvala ti na haljinici za kojom su dečki plazili ;pp

Lana | 17.04.2007. 20:04


Fuki, hvala na ispunjenim zeljama u subotu... bilo je fenomenalno..pogotovo zadnjih 30 min. Jedva cekam subotu

Struja | 05.04.2007. 14:13


JEL MOZE NEKI UPDATE STRANICE ASAP?!!!!

Davor | 27.03.2007. 14:00


bibii, javi se ponovo, nisi mi ostavila dobar mail. :)

Andreja Aleksic Kostadinovic | 19.03.2007. 16:35


*Samovam saljem pozdrava,bila sam nedavno kod vas i bilo mi je mnogo lepo,diskac je isti kao pre u neka druga vremena,skoro sam zaplakala od srece,Alalvera...*

BajramiAlzahary | 19.03.2007. 16:29


*Ihad agud tajm in jabuka,beter ten in AbuDabi.Zuja is the best bira in Zagreb. I fuk blak lady afterparty,gud taym. Kome again next yer wit frendz party all night.Didnt like music atall but gud por peaple make me laugf.I suporte you. Youre Bajrami*

bibii | 07.03.2007. 09:57


Pozdrav Kuki!!!! A

mistik | 06.03.2007. 13:47 | www.brkati-bipsic.com


Brkati biseksualac je opet po već tko zna koji put pokazao svima kako se to radi. Sve ih je zbaril.

mario | 18.01.2007. 14:51


Fotke su super. Napokon malo novih lica na njima! Decku sa fotoaparatom svaka cast!

mario | 18.01.2007. 14:22


Bog, ljudi nije me dugo bilo.Bio sam malo u BiH i u Beogradu. Nista posebno i spektakularno u BiH, osim sto je jedna Tuzlanska grupa ( Defence ) izdala svoj prvi album. Decki sviraju sa Edom Majkom 9.2.2007. u OTV-u. Bar sam tako čuo. Vrijedi ici i pogledati!!!!

black_dress | 15.01.2007. 12:03


bravo Fuki za onaj blok od Depecha (oko pol 3-3) pa do fajrunta !!!! još samo da ubaciš koji put Mission i volimo te najviše na svijetu !!!!

Eve | 12.01.2007. 16:04


I BTW nova godina je bila mrak, O.D.L.I.Č.N.A. mjuza.

Eve | 12.01.2007. 15:55


Nakon Jabuke u Saloon, woooow, onda stvarno mora da imaš istančan ukus za mjuzu..

Marko | 05.01.2007. 16:27


Bio sam u Jabuci 23.12.06 i muzika je bila KATASTROFA, bilo je tako loše da smo od jada otišli u Saloon! Onda znate kak je bilo užasno! I da ne bi bilo zabune u Jabuku izlazim skoro svaku subotu... Sva najbolje svima u Novoj 2007. a DJ-u da ne radi više takva sranja

Objektivna osba | 03.01.2007. 15:09


Zanima me da li je ovo privatna stranica pošto se na njoj u zadnjih par mj. nalaze jedno te iste zalizane odvratne face uz iznimku onih koji se slucajno nadju u kadru

Bobo | 21.12.2006. 19:45


Biće, pitati na šanku :)

Damba | 16.12.2006. 19:22


Jel zna netko dal bude doček Nove Godine u Jabuci, kolko bu upad i kad i di se mogu kupit karte?

mario | 04.12.2006. 17:57


Izgleda da me je prekrila tama. Nista ne vidim. Aaaaaahhhhhh.....

Bobo | 03.12.2006. 23:53


Hvala Mario, iako nisam baš zadovoljan..

Otprdi | 30.11.2006. 17:53


Pa kako nemaš, Marijo? Čudno, baš čudno, dosad si se pokazivao kao vrlo elokventan čovo. Da ne spominjem mlaćenje prazne slame to ti jako dobro ide.

mario | 28.11.2006. 15:43


A ti otprdi, pa samo ti ime kaze! Nemam ti sta reci.

mario | 28.11.2006. 15:42


Bez daljnjeg, Bobo i dalje radi super fotke!

Otprdi | 08.11.2006. 15:47


Bolje paučina nego glupost, prijatelju

mario | 03.11.2006. 11:06


Decki po vama se paucina hvata koliko ste ne aktivni!

mistik | 02.11.2006. 13:13 | www.nofad.info


Opet nam je brkati biseksualac pokupio sve trebe!!! Kako to može biti...neee!!!

Otprdi | 14.10.2006. 19:56


Također, mislim da više nismo u vrtiću da nas zabavljaju tete i da se osmišljavaju kojekakve igrarije kako bismo se "zabavili". A da Marijo organizira nešto u McDonaldsu?

Otprdi | 14.10.2006. 19:54


Marijo sunašce, bez uvrede ali osim što si do bola iritantan,razmišljaš i malo ...nakaradno. Izbor naj tetovaže i najbržeg ispijaoca piva ne uzbuđuju više apsolutno nikog. Ništa novo, drugar, ne moraš nam širiti vizure, rađe razmisli o svojoj, jer ipak, ovo je 2006. Istina, pobornika istog sranja nažalost još uvijek ima, pa im se pridruži a cijelu priču rađe prepusti onoj seljačini Pišti i ostalim roukenroul dinosaurima koji i dalje misle da je to strašno fora. Nije, dakako. Jabuka je cool mjesto.

mario | 14.10.2006. 09:15


A ti Bobo izlazis li ti igdje drugo, osim Jabuke? To je pravo pitanje koje se treba postaviti. Da vidis kako se ljudi drugdje zabavljaju i kakav program prave po diskotekama ili caffe barovima! Mozda bi i tebi doslo iz g..... u glavu!

mario | 14.10.2006. 09:10


Naravno da ne mislim na tetkice, jer za to postoje neka druga mjesta. Meni je u Jabuci i dalje dobro, ali bi trebalo s vremena na vrijeme iznenaditi posjetitelje necim.

popmonster | 08.10.2006. 10:48


daj odrasti

bobo | 07.10.2006. 18:06


dragi mario..jel ti uopce izlazis van? :))) da ne bi jos i obnazene tetke da ti se uvijaju oko stange na podiju u jabuki?

mrmana | 06.10.2006. 17:38


tocno,ovo da je malo sadnodo...

mario | 06.10.2006. 10:46


Ma u ispijanju bilo cega, samo da se malo zacini vece. Jer samo slusati muziku i ispijati cuge se moze i doma ili negdje vani!

mario | 06.10.2006. 10:44


I naravno da nisam mislio na tombolu, ali recimo takmicenje u ispijanju piva. Ali da se djevojke takmice u toj drevnoj disciplini!

mario | 06.10.2006. 10:42


Dragi popcudoviste kao sto i sam kazes. svaki petak i subota isto, a kad gledas slike uvijek isti ljudi. zar nisi zeljan neke promjene, ili se toga bojis?

mrmana | 02.10.2006. 15:16


povodom DM partyja-STIV MISLIM DA JE KRAJNJE VRIJEME DA KUPIŠ NOVU TELKU!!!

CranFan | 23.09.2006. 15:51 | depechemodezg.blog.hr


ovaj cetvrtak prvi put dolazim u Jabuku i to povodom DM Maratona :))) nadam se da ce bit super...

popmonster | 16.09.2006. 16:44


što se ima interesantnog za dešavati u jabuci?svaki petak i subota isto,ljudi navikli,svima dobro,što se molim te tu može promijeniti,reci nam i prosvijetli nas?da organiziramo tombolu?ili?

mario | 12.09.2006. 15:44


dok je se ekipa pljuvala i gadjala svi i svacim onda su svi imali nekakav komentar, a kad treba nesto konkretno i pametno reci ili predloziti onda svi sute. Strasno!

mario | 12.09.2006. 15:42


ne mogu da vjerujem da niko nema nikakav komentar i ili prijedlog za nekim interesantnim desavanjima u Jabuci. Stvarno ste nula.

coro | 31.07.2006. 12:20


Prosli tjedan sam se vratio sa proputovanja iz juzne Dalmacije i u jednom malom mjestu zvanom Trpanj,(na poluotoku Peljescu) (za one koji ne znaju gdje je), i ugledam jedan kafe bar koji se s vana bitzno ne razlikuje od ostalih kafica u mjestu. Ali bar nosi poznato ime, JABUKA! Zvuci poznato? Mogu vam reci da je to jedini lokal u mjestu koji nesto vrijedi, pored diskoteke. Jedini je lokal koji ima dusu! Oni koji ga budu imali prilike posjetiti kada udju unutra znace na sto sam mislio.

max | 18.07.2006. 16:32


bok, ima li netko fotke sistersa iz jabuke, kad su svrtaili na cugu nakon koncerta? ako - da, molim posaljite mi! maxsisterhood@yahoo.com thanx, max

eurotrash | 16.07.2006. 16:14


a kaj da komentiramo?nedostatak komentara ili glupe komentare?

coro | 14.07.2006. 10:03


Pa zar niko nema nikakav komentar da ostavi na stranici? Hej dugo nisam bio u Jabuci, malo sam imao turneju po republikama bivse nam drzave. Je li bilo kakvih zanimljivih desavanja! Vidim da je na Sistersima bilo ludo?

coro | 10.07.2006. 13:15


Kakva nadobudnost? Pa niko nije Nadu budio!

zdenka | 25.05.2006. 19:15


koja nadobudnost

mario | 24.05.2006. 12:18


Evo jos jedan prijedlog pa vi razmislite. Posto ide ljeto pa se svi sve vise i vise svlacimo, recimo da se odrzi jedno natjecanje za najveci, najbolji i najgori tatto za decke i cure!

mario | 24.05.2006. 12:12


Mozda rodjendan od poznatoga fotografa, sa jos boljim slikama kojima je malo falilo da budu u boji ali su izgleda alkoholne pare unistile boju na filmu pa su slike ispale crno-bijele. Svaka cast!

mario | 24.05.2006. 12:09


Kao prvi trebao bi ja napisati sada nesto pametno! ?!...?!!!!!?

mario | 24.05.2006. 12:07


Moze prijedlog!? Ko napise najbolji komentar u vezi bilo cega da udje u uzi krug za dobijanje karte za koncert Sisters of ... Mozda ekipa dobije inspiracije za ostavljanje komentara!

zdenka | 20.05.2006. 15:19


koja pompa? pa nitko ziv nista ne pise?

devotion | 18.05.2006. 09:05


Koja pompa na forumu oko nekakvog rođendana, kao da Sanader slavi. Pa sretan vam rođenan, premijeru.

jacques | 15.05.2006. 19:16


evo jos 1 prijedlog, klima koja zapravo radi.

GATMOG | 12.05.2006. 10:59


Ima u jabuci dobrih komada, nakon 5-6 piva :) Odi popij nesto pa pogledaj opet fotke :)

nebeska | 11.05.2006. 23:12


mario..pogodio si u sridu :) upravo na taj osjećaj sam mislila (opušteno kao da si doma)

mario | 10.05.2006. 10:16


Mislim da je nebeska fakat ono u pravu sto se tice vibri. Strasna stvar! Bio sam u dosta birceva i diskoteka al je u Jabuci toliko opustena atmosfera da se osjecam gotovo kao kod kuce. Samo jos fali da covjek negdje moze leci malo ako pozeli! Mozda prijedlog za cill-out room!? :-)

mario | 10.05.2006. 10:11


ovaj lik sto hobla daske i nista drugo u zivotu, zasto uopce dolazi u jabuku ako mu se ne svidja i umjesto da gubi vrijeme na bezvezne i nadasve beskorisne komentare na ovoj stranici. Bolje da ode na stranicu worldsex.com i neka onda hobla nesto drugo, a ne da pili ovdje bez veze!

nebeska | 07.05.2006. 22:58


Vibre u Jabuci..totalan trans! dolazim opet!:)

hoblam daske | 06.05.2006. 17:35


neupitno jest da u jabuci ovoj crva nema al trulez je nagriza uprkos tome.oh.zasto o zasto nema komada?! pa kad su frajeri isto shaka jada !

mario | 02.05.2006. 11:47 | coro


Ako ekipa dolazi u Jabuku znaci da je dobro, a gdje je dobro, dobra je i mjuza i dobri su komadi. Barem je meni tako.

numso | 28.04.2006. 13:15


Naravno Bobo da to nije dokaz nedostatka dobrih komada u Jabuci, dokaz je otici gore i vidjeti. Jebiga.

Bobo | 27.04.2006. 23:19


Ajd Numso ne seri jer uopće ne znaš kaj fotkam i zakaj. Nedostatak dokaza da fotkam dobre komade nije dokaz neodstatka dobrih komada u Jabuci.

numso | 27.04.2006. 13:00


Ajd bobo ne seri, ne fotkas ti dobre komade jer ih gore uglavnom nema. To što ti inace nebi farbaj nekog drugog. Ali atmosfera istina popravlja situaciju. Nije sve ni u komadima...

bobo | 17.04.2006. 12:33


namjerno ne fotkam "komade" jer ovo nisu galerije za pokazivanje peetza nego dobre atmosfere i odlične ekipe koja gore redovito dolazi. peetze potraži na nekim iskonima i slično.

numso | 28.03.2006. 14:57


Ljudi moji, pa na sto je to Jabuka spala, nekad je bilo i dobrih komada gore, a danas same rugobe, sto se vidi i iz prilozenih slika... tuzno

Diana S. | 12.02.2006. 15:28


Fuki kad ce se vidit neke nove slike? davim svaki put kad me nema i kad me ima al mora netko i to. :) pozdrav

ireth | 10.02.2006. 08:33


fuki daj napravi Madonna party!!!!

Mimikrija | 09.02.2006. 12:08


Jabuka je zakon i ne pada daleko od stabla.

ireth | 09.02.2006. 09:15


već godinama idem u jabuku... sve ok... al bi bolje bilo da ima manje klinaca, više starije škvadre i naravno... više punka, darka i metala... zakaj više Tomi ne pušta mjuzu bar jednom u mjesecu?

Kicoš | 08.02.2006. 10:31


Dragi "Mrmo mrmos" ti si očito ljubomoran na frajera kakvim me svaka ljepotica zove. Došlo je vrijeme bogatih, pametnih i zgodnih, a pankerima i darkerima je odavno odzvonilo. No ne želim se svađati, samo ti otvaram oči da ne živiš u totalnoj zabludi. Ionako je samo pitanje vremena kada ćeš odbaciti svoj grubijanski look i postati šminker. Vidimo se na pivi. Ne brini ja plaćam!

mrmo mrmos | 07.02.2006. 15:01


E moj "kicoš", pravo zboriš, neka se ti samo nama i dalje slikaješ, jerbo, ko zna ko bi te inace uopce i pogledo. A šta kažeš na malo skidanja drugi put, pa malo pusica kojoj nakazi... i možda češ bit i još veća atrakcija!

yeah! | 07.02.2006. 14:48


jabuka rulz!!!!!!

Kicoš | 07.02.2006. 11:03


Ovaj "turbo" ima mozak u leru. Baš da mi je vidjet nekog tko se ne voli slikat i bit po novinama. Ja priznam. Volim to. Odma me butrice više gledaju, a frajeri mi plaćaju pive. Zato antislikači odjebite od nas i ostanite tužni anonimci koji se potpisuju na vrata od wc-a.

dundo maroje | 01.02.2006. 13:10


fafajte antinofadi

romana | 31.01.2006. 15:03


meni je super bilo subotom gore, al me pocelo uzasno zivcirat kad se fuki zaigra, pa pocne peglat te moby, te chemical brothers, te prodigy. Sve u svoje vrijeme decko!!!

zuzo | 30.01.2006. 23:43


ma super, najbolji su mi likovi koji dolaze u Jabuku skrivati se... ak si dosao slusati dobru mjuzu, plesati i popit, ko da je bitno da li te netko snima ili ne... makar bio i Miso Kovac!

turbo | 30.01.2006. 21:04


slazem se sa ovim dole. sajt nema veze sa vezom jer se sve svodi na blebetanje nekoliko treba i pokojeg otuznog lika koji se ne odvajaju od kompjutera. svi valjda zive u istom gradu a pricaju preko interneta ko oni zadnji smokljani. nadjite zivot jebovas ja

Mišo Kovač | 29.01.2006. 16:01


Jabuka je postala teško sranje od kad su počele gluposti s fotografima i forumom. Svi se samo gledaju, mjerkaju i poziraju. I najbitnije - ogovaraju. Joj ovo veliko ti je Lansky, joj kak je Bela Lugosi pijan, pa koja je Seve, pa koja je Lemon, pa gle tu je Ledena ali nema Poštarice, pa ovo ti je ovaj pa ovo ti je ona, pa ovaj je ovakav pa ova je onakva pa kaj rade pa kaj ovo pa kaj ono. Moje društvo se prorijedilo baš zbog toga, gore je nego u Hemingwayu sve pod povečalom. Nakon jučer više nikad ne idem gore.

ZOKY | 25.01.2006. 15:43


Zakaj Glavonju ne pustite u Jabuku? Nisam peder, ali on je nevin!!!

frane | 22.01.2006. 02:52


ja sam iz zadra ali svaki put kad sam u zg preko vikenda (inace sam studirao u zg i frendovima sam vise dosadio s jabukom ali sto cu im ja kad je tamo naljepse) obavezno odem u jabuku. Zanima me - iz der eni čens da napravite kratki tour po obali jer meni a znam i da masu rulje u zd fali takvog djira. Dosli ili ne dosli za mene ste najjaci klub :)

BoBo | 21.01.2006. 17:44


Slucajno naletih na ovu stranicu i to bas dok slusam mjuzu 80-tih! Flashback do jaja!!! Vratilo me sve do Darkdance-a od prije 20 godina. Koliko puta sam bauljao kroz sumu do britanca. Premijera Borghesije, cuga sa onom iz Parafa, brdo cuge, botanike i zena! Jebote, kako se onda dobro zivjelo! Sada nemam ni kose da ju pobarbam u crno :( Samo toliko, bas me zdrmala nostalgija

wannabenot | 11.01.2006. 12:57


Moram primjetiti da je plimni val klinaca počeo prodirati i u Jabuku. Nije dobro, ljudi. Jabuka je meni bila super baš zato što je čovjek bio siguran da će izbjeći klinaca. Damn. Neka se učini što po tom pitanju. Hvala

romana | 09.01.2006. 18:40


NAPOKON STOJINA FOTKA, ODMAH MI JE DAN BOLJI!!!

Najbolji | 09.01.2006. 15:32


Nova godina je bila super. Osoblje je bilo super i muzika je bila super (eto vidis Fuki kako se moze kad se hoce...). Toliko od mene. A ti Zoky ne seri jer visis tamo svaki petak, a bome i subotu ;)

ZOKY | 09.01.2006. 11:12


Na novoj je bilo super, al je falilo grickalica. Mjuza je bila zakon, al su stvari bile spore. Škvadra je bila do jaja, al je bilo premalo žena. Osoblje je bilo fenomenalno, al su bili pijani. Ozvučenje je bilo fantastično, al s premalo basa. Sve u svemu to mi je najbolji provod u životu, al ne izlazim često.

Diana S. | 07.01.2006. 21:03


Fuki ne zamjeri, al zakaj ne pustas i ostale 80te tipa madonna, spandau ballet, massive attack a na play listi su? rado bih cula i phil collinsa pa i tinu turner, ak moze? pozdrav i sve najbolje u 2006! Diana S.

Bobo | 01.01.2006. 14:08


E nova godina je bila prejebeno dobra! Fuki svaka čas' na mjuzi, i ekipi kaj je bilo tak super raspoloženje! Oćemo još! ;)

anita | 20.12.2005. 17:11 | nofad.info


Vel'ki pozdrav svima!!!! a najvise "onim" alkoholicarima iz Dubrave (ma hajde, prepoznajte se!!!), Nadi i Tihacu!!!! Dobra je muzika, jos samo kad bi mi Fuki pustio koji put ono kaj ga trazim :)

misstee | 30.11.2005. 20:15


između hvatanja zraka i mjesta mogu reći da mi je bilo ok na U2 party-ju. Samo sljedeći put dajte ograničite broj ljudi, ovakva gužva nema smisla. I kad će slike!?

they | 30.11.2005. 05:29


los koncept partija... svi buljili u tv i gledali koncert tako da nije bas bilo atmosfere

dundo maroje | 29.11.2005. 19:57


Malo žvagu u subotu, ha?!

sing-a-long | 28.11.2005. 20:48


od sad gledam plakate i slušam najave da nebi nedobog opet slučajno nabasala na jutu part. užas, morala sam popit ocean što je bilo loše što za glavu, što za želudac, što za novčanik :))) bez uvrede fanovima.

storm | 27.11.2005. 19:00


Eto provedoh i petak i subotu u Jabuci, gdje izlazim od 85-te. U petak je pustao Sanjin i to vrlo lose, bez ikakvog smisla i reda a o neznjanju miksanja necu ni govoriti, u subotu smo opet slusali DM teror. Inace dosta volim i cijenim taj bend ali sto je previse je previse.

nekrofor | 21.11.2005. 06:17


mogli bi jednom imat neki party sa malo zescom muzikom... zipa KRONOS; DEVOURMENT; ABORTED... tj. death i grind metal... fala!!!

mrmana | 25.10.2005. 20:02


FALA MAJSTORE!!!

mrmana | 25.10.2005. 00:33


FUKI, TRAŽE SE FOTKE OD ČETVRTKA?!

nik | 24.10.2005. 16:29


Opet fantastična subota, mjuza za pet+, komadi isto tu negdje, štaš više....

Strange_love | 20.10.2005. 15:22


...samo nastavi biti najbolji DJ na svijetu... vidimo se danas!

nik | 19.10.2005. 18:47


E pa prošlu subotu smo culi Metallicu i Rolling Stonse. Nadam se da to nije bilo slucajno. Samo naprijed!

someone who will 4 ever be you | 17.10.2005. 00:35


Ej, jučer je bilo jebenooo, i moram naglasiti da mi je gospodin fuki pustio ono kaj sam ga tražila... hvala!

Isus | 16.10.2005. 04:20


Ima super pjesama ali ima također previše rupa sa nekim jadnim mekim pjesmama za totalne patetike. Početak večeri bi trebalo malo podići a ne uspavati.

mrmana | 15.10.2005. 16:12


FUKI KUĆO STARA, DOBRO SI OVO PORIHTAO. ISTINA DA U SUBOTU NISI BAS PUSTAO DM, ALI OPROSTIT CEMO TI ZBOG MARATONA! I NARAVNO, SUPER KAJ SI POKRENUO SAJT, CESTITAM!!! VIDIMO SE GORE!

devotee | 15.10.2005. 02:47


Super sto konacno imate website, bilo je i vrijeme! Inace, subotom je po meni najbolje u Jabuci, a Jabuka je po meni najbolje mjesto u gradu za dobar provod vikendom. :) Ma ne znam sto bih bez vas! ;) Samo tako nastavite, i PUNO hvala za predstojeci DM maraton, sretna sam ko mala beba... jedva cekam! Pusa od vjerne posjetiteljice... ;)

Buka | 03.10.2005. 15:57


samo bi htio prigovoriti na program subote 01.10.2005. dosao u jabuku oko 12. do fajrunta nije covjek pustio ni jednu stvar od DM-a. Zalosno! ajde gomila zgodnih zena je nadoknadilo ovaj gubitak :)

someone who will 4ever be youn | 03.10.2005. 04:54


Meni gospodin fuki nikada ne želi pustiti stvar koju ga tražim to mi se već desilo jedno 129 puta!!!! pa fuky MOLIM te!!! inače jebeno jedino mjesto u gradu di mi je fenomenalno....

Zvone | 30.09.2005. 22:18


Joj kak je gubica, bas mi pase. A nije mi niti tak daleko! Pozdrav curkama!

Mladen | 27.09.2005. 22:20


Kako dobrooo!!! E, da me samo još moja draga češće pusti s lajne...

Nikola | 27.09.2005. 17:00


Bravo, stvarno zna biti urnebesnih subota! Čak i za one koji umorni od šljake jedva dotegle do gore... A mozda i godine imaju nesto s time, ha, ha, ha... Pozdrav ekipi!

damba | 21.09.2005. 22:02


Fuki, koliko ima pozivnica u opticaju? Mislim da su malo presušile.

Tanja | 21.09.2005. 01:12


jupi za stranicu! :) a sto se tice ročkasa, poživio nam još bar tolko! ;)

Moloch | 20.09.2005. 06:08 | mbms.tomnetweb.com


Podrška od goth starkelje. Vrijeme je bilo za site. P.S. TV linije na webu su OUT

Damir | 20.09.2005. 02:39


Fuki, jel moze 'Confusion' od New Ordera?

soylent | 20.09.2005. 00:19


...a mene gore nema vec dvije (2!!) godine... :(( a da bismo zena i ja voljeli stat uz sank, banjat se nostalgicno (jebat ga, nemre! dijete, poso, dijete...) i usput komentirat kako fukiju vec goooodinama (jos iz vremena "lap" dj-inga... ;) fali malo vise zesceg electro/industriala -bi! enivej, dobrodosla stranica! *tutambsap*

Damba | 19.09.2005. 22:31


Pa bilo je i vrijeme da se ovak nekaj napravi. Fuky, svaka ti dala, pa i ona crvenokosa lezba!

Gogo | 19.09.2005. 21:48


Bravo Fuki!!!!! Sve za dobru zabavu! Puno pozdrava, GS

Struja | 19.09.2005. 19:00


Napokon.... Kultni klub je dobio svoju stranicu za najbolju vecer. Jupiiii!!

Unos komentara





The nofad.info code and design is copyright © 2003-2017 Studio Cro-design. www.cro-design.com