NOFAD logo

Program Night of Faith and Devotion aktivan je već dugi niz godina.

Sve je počelo još krajem osamdesetih kada je skupina DJ-a entuzijasta, na inicijativu Mladena Radošića (DJ Denny) i Krunoslava Tadijančevića (DJ Kićo) pokrenula program u tadašnjem Press centru Radija 101. Tada se program zvao More than a party.

Nakon toga program se selio iz jednog kluba u drugi te je tijekom sljedećih nekoliko godina gostovao u nekoliko klubova. Jedan od njih bio je i Klub 88' (koji se tada nalazio u sklopu stare sjeverne tribine Dinamovog stadiona) te se tada program zvao Best of 80's.

Početkom devedesetih (cca. 1990.g.) program se seli u klub Gjuro II pod nazivom Perfetto, nakon toga u legendarni Kulušić (1992./1993.g.), potom opet u Gjuro II (1994./1995.g., utorkom, pod nazivom World in my eyes) pa u Neboder (1995.g.). U tom periodu uz Kiću (koji je već tada preuzeo kompletan program na sebe) i Dannyja rade i Siniša Kovač (DJ Protman) te nešto kasnije i Robert Barišić (DJ Žuti).

Pod nazivom Night of Faith and Devotion program je zasjao u Lapidariju 1997. godine. Iduće godine Kići se priključuje Tomislav Fučkar (DJ Fuki). Kićo i Fuki rade zajedno sve do 2000. godine kada se Kićo povlači te Fuki nastavlja s programom. U tom periodu, nakon 3 godine redovnog programa petkom u Lapidariju, program se seli u Kulušić na nekih pola godine nakon čega se ponovo vraća u Lapidarij.

U ljeto 2001. godine, Lapidarij zatvara svoja vrata i kada su svi već mislili da je to kraj, u jesen iste godine program počinje u ponovo otvorenom klubu GK Jabuka. U početku se program vrtio četvrtkom da bi se, nakon jako dobrog odziva publike, preselio na subotu. U Jabuci se zadržao već više od 10 godina uz poneka gostovanja u drugim klubovima!

Danas je to jedan od rijetkih programa (ako ne i jedini) koji povezuje kvalitetnu glazbu 80-tih i 90-tih godina s kvalitetnom novom urbanom glazbom. Dođite i uvjerite se sami!

Vidimo se! :)

The nofad.info code and design is copyright © 2003-2019 Studio Cro-design. www.cro-design.com